Humisevan Harjun Latokahvila

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pellon laidalla sijaitsevassa Latokahvilassa nautitaan kahvia kukkakupeista tuoreiden leivonnaisten kera. Pienille herkkusuille tarjolla on karkkia ja limua.

Suosimme kotimaisia tuotteita ja mahdollisuuksien mukaan luomua. Myynnissä olevat kahvi sekä tee ovat luomusertifioituja. Leivonnaiset valmistetaan paikanpäällä kotimaisista luomujauhoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Latokahvila on oikea nostalgian ystävien kohtaamispaikka! Nähtävillä on vanhoja maatalouteen liittyviä koneita ja työkaluja, kuten Teijon Paavo Patentti puimakone, pärekone ja saksalainen voikirnu. Sadepäivänä aikaa voi kuluttaa lukemalla 1950-luvun nuortenkirjoja sekä aikakausilehtiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahvilaan on esteetön pääsy ja tarvittaessa autolla pääsee oven eteen. Suurempien ryhmien kohdalla toivomme ilmoitusta etukäteen.

puimakone

Tapahtumat

Latokahvila on ollut kolmena vuotena mukana Varkauden KesäKlassinen festivaalissa sekä Harjurannan Kyläyhdistys ry:n järjestämässä Päivä Harjurannalla -tapahtumassa. Vuonna 2019 tilalla järjestettiin ensimmäistä kertaa Vekara-Varkaus festivaaliviikon ohjelmaa.

laitumella_netti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisätietoja:

Varkauden KesäKlassinen

Varkauden KesäKlassinen Facebook

Varkauden KesäKlassinen

Harjurannan Kyläyhdistys ry

http://harjuranta.blogspot.com/

Harjurannan Kyläyhdistys ry