Kissat

Kirppu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kissaperheen esikoinen on 14-vuotias maatiaiskissa Kirppu. Puolet elämästään se on viettänyt kaupungissa ja tutustunut ulkoilmaan vain valjaissa. Maalle muutettuaan Kirpulla alkoivat todelliset kissanpäivät, eikä tätä nokkelaa kaverusta ole tarvinnut sen jälkeen ulos houkutella.

Kirpun mielipuuhia ovat loikkiminen maatilan piharakennuksissa ja puissa kiipeileminen. Se on myös etevä hiirikissa.

Niksu

Ragdoll Niksu on kasvanut todelliseksi maalaiskissaksi muutettuaan kaupungista maaseudulle. Aina kun talosta lähdetään ulos, Niksu seuraa mukana ja juttelee koko matkan ajan.

Kissa on seurana niin isännän traktorin korjauksessa, marjametsällä, kuin kanojen ruokinnassakin. Talven kovat pakkasetkaan eivät Niksua ole haitanneet, joskin ulkoilut ovat lyhyempiä.

Osku

Kissaperheen hurmuriherra Osku on myös ragdoll ja rotunsa mukaisesti hyvin seurallinen sylikissa. Osku viihtyy ulkona muiden kissojen seurassa ja hauskuuttaa itseään huimilla juoksukisoilla.

Osku osaa olla myös päättäväinen, eikä luovu makuupaikastaan sohvalla hevillä. Myös toiset kissat saavat tuntea sen herruuden ja toisinaan talossa koetellaan kuka lopulta määrää.